Intensivutbildning

Vi har tre olika typer av intensivutbildningar för den som vill ha körkort snabbt; KickOff och 7.30-intensiven samt mix-intensiven. Att köra intensivt är både fysiskt och psykiskt krävande och man får jobba stenhårt med både teori och praktik. Vi ställer inga krav på förkunskaper, men det är så klart en fördel om man har lite trafikvana. En viktig sak att ha i åtanke är att det inte finns några garantier för att man ska bli helt klar med sitt körkort bara för att man kör intensivt. Väldigt mycket hänger på hur mycket tid och energi man är villig att lägga på sin utbildning. Alla är olika och har olika förutsättningar när det gäller inlärning. En intensivutbildning kanske inte tar dig hela vägen fram till ditt mål, men garanterat en bra bit på vägen. 

KickOff

I detta paketet ingår teoriböcker, online tester, 16 dubbellektioner (80 min), båda riskutbildningarna inbokade, samt 2 tillfällen då vi kör intensivteori. Vanligaste upplägget är att man kör 2x80min/dag under 2 veckors tid; en dubbellektion på morgonen och en dubbellektion på eftermiddagen. Där emellan bör man plugga teori; både läsa i teoriboken och göra övningarna i körhäftet. Vill man hellre dra ut på det så lägger vi upp det så man bara kör en dubbellektion om dagen i 3 veckor. Det är helt upp till er. 

Mix-intensiven

Detta är alternativet för dig som vill- och har möjlighet att satsa 100% på körkortsutbildningen, men kanske känner att våra övriga intensivutbildningar är alltför intensiva för en nybörjare.

Med Mix-intensiven mjukstartar vi med Fas I. 10 st. 40-minuterslektioner, under 10 dagar. Därefter tar en mer intensiv tvåveckorsperiod vid. Fas II.  där vi kör 2 st. 80-minuterslektioner per dag. Sedan skruvar vi ned tempot igen och i Fas III. kör vi 10 st. 40-minuterslektioner under 10 dagar.

De båda riskutbildningarna planeras in på lämpliga tidpunkter under utbildningen.

Totalt innehåller således Mix-intensivpaketet: 20 st 40-minuterslektioner, 16 st. 80-minuterslektioner, båda riskutbildningarna, teorilektioner, utbildningsmaterial, online-tester samt 80 minuter vid uppkörningen (uppvärmingslektion + körprov)

7.30-intensiven

Passar den som är väldigt morgonpigg. I detta paket ingår 20 st lektioner (40 min), böcker,  online tester, Riskettan och 8 teorilektioner (det finns möjlighet att ha teorin på en lördag). Upplägget ser ut så här: en enkellektion varje vardag i 20 dagar. Läraren kan lämna er på stationen i Lund om så önskas. 

 

 
 
 
 
 
 
Vill Ni bo billigt och med bra förbindelse till oss?
Då rekommenderar vi Magle Smiley Inn.
 
De har hög standard och våra elever har varit mycket belåtna med sitt boende.